iOS 11.3 a fost lansat : introduce Battery Health tool

0
34

Apple a lansat un update pentru sistemul lor de operare,iOs 11.3,care ocupă 2.18 GB

Probabil, cea mai importantă îmbunătățire adusă de iOS 11.3 este Battery Health tool. Un mic scandal s-a pornit în urmă cu câtva timp, datorită faptului că cei de la Apple încetineau prin update-uri, iPhone-urile mai vechi pentru a păstra aceeași durată de viață a bateriei.
Prin acest tool inculs în update, utilizatorii unui iPhone vor putea să verifice starea bateriei, și dacă e nevoie ca bateria să fie înlocuită sau nu. Opțiunea nou-adusă se găsește la Setări – Baterie și este disponibilă doar de la modelul iPhone 6 în sus.

 

Pe lângă acea unealtă dedicată bateriei, noul update aduce noi animoji-uri pentru iPhone X, mai aduce și ARKit 1.5 pentru realitatea augmentată și Business Chat, disponibilă însă momentan doar în SUA.

Cu ajutorul funcției Business Chat, utilizatorul poate să pornească o conversație cu o companie care are această opțiune activă. Companiile care au această opțiune pot fi găsite pe Safari și Apple Maps ,sau putem folosi motorul de căutare pentru a găsi o firmă dorită – de ex. Ikea să pornească o conversație legată de un produs, livrare, culoare, etc.

Lista cu toate modificările primite poate fi verificată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here