WhatsApp anunță noi modificări. Ce funcții vor fi implementate

0
304

Modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând.

Modul „întunecat” este destinat protejării ochilor utilizatorilor, având şi un impact mai mic asupra bateriei aparatului.

Acest lucru a fost implementat în anul 2019 și de Facebook Messenger, astfel devenind prima aplicație Facebook care primește un așa numit mod întunecat, deși activarea acestuia putea fi făcută numai printr-un truc, în prezent poate fi setat prin bifarea opțiunii „Dark mode” sau „Mod întunecat” din setarile aplicației.

După o lungă aşteptare, modul „Întunecat” al WhatsApp este disponibil în versiune de testare beta pe dispozitive Android şi iOS, iar specialiştii spun că lansarea la nivel global va avea loc în curând, potrivit Mediafax.

Utilizatorii aplicaţiei Facebook Lite se pare că vor primi acces la modul „Întunecat”, fără să fie nevoie să descarce nimic în telefon.

Este un pas mare pentru WhatsApp, o aplicaţie a Facebook ce are în prezent 2 miliarde de utilizatori activi.

Printre modificările care vor fi implementate se mai numără introducerea de reclame, funcţia de autodistrugere a mesajelor şi clipuri Boomerang, de scurtă durată, care pot fi derulate înainte şi înapoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.