Atenție, o nouă ȚEAPĂ face ravagii pe internet – Românii au rămas cu banii dați și cu buza umflată

0
349

O nouă țeapă face ravagii pe internet. Românii care au nevoie de bani împrumut ar trebui să țină cont de faptul că pot rămâne fără garanțiile depuse pentru a primi diverse sume care sunt promise în condiții avantajoase.

„Sunteți în căutarea unui împrumut pentru a reporni activitățile dumneavoastră, pentru realizarea unui proiect sau ai nevoie de bani pentru a cumpăra o casă sau o mașină sau pentru uz personal? Eu sunt gata să dau credite, de la 5.000 de euro până la 10.000 de euro, persoanelor serioase. Rata dobânzii este de 2% pe an, creditul se aprobă în 48 de ore„, este mesajul transmis de escroci, conform Can Can.ro.

Dacă „ţinta” nu răspunde, ţeparii continuă să facă presiuni, explicâncare au împlinit 18 ani pot primi bani cu împrumut, pe termen lung, cu dobândă infimă.

Victima trebuie „doar” să garanteze cu „nişte bunuri” – casă, maşină, teren – sau săd că toate persoanele  depună câteva sute de euro într-un cont al escrocilor, până la perfectarea actelor. Încântate că vor da lovitura, victimele depun garanţia şi, după cum era de aşteptat, suma este retrasă, iar naivii rămân cu buza umflată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.