De ce telefoanele Samsung ar putea deveni mai bune decât cele de la Apple

0
403

Atunci când vine vorba de smartphone-uri, Apple și Samsung se numără printre cele mai populare branduri de pe această piață.

Ambele companii au lansat telefoane anul acesta și fiecare dintre acestea vine cu funcționalitățile sale. Acum, analiștii încearcă să-și dea seama care va fi situația anul următor și dacă noile telefoanele de la Samsung le vor depăși pe cele de la Apple sau invers. Compania americană va lansa ceea ce, probabil, se va numi iPhone 12. De cealaltă parte, sud-coreeni ar veni cu Samsung Galaxy S11.

Experții cred că posibilitatea ca următorul flagship Samsung să-l întreacă pe cel de la compania lui Tim Cook, în primul rând mulțumită unor zvonuri care au apărut în spațiul public despre viitorul Galaxy S11.

Ca de fiecare dată, lansarea oricărui flagship este precedată de presupuneri despre ce va avea și ce nu respectivul telefon. În ceea ce privește Samsung Galaxy S11, deja există o serie de zvonuri.

 

De ce telefoanele Samsung ar putea deveni mai bune ca cele de la Apple

Sistemul foto de pe spate ar putea fi alcătuit din trei camere: una ultrawide, una wide-angle și o telephoto. De asemenea, senzorul camerei ar primi un update seminficativ, potrivit Ice Universe. Acest aspect este unul important, dacă iei în considerare senzorul ceva mai rudimentar (din 2016) pe care Galaxy S10 și Note 10 îl au. În ceea ce privește rezoluția, aceasta ar ajunge la 108 MP, iar camera telephoto ar putea primmi un zoom 5x, ca cel de pe Huawei P30 Pro.

Potrivit zvonurilor, Samsung ar urma să stea mai bine decât Apple și la capitolul display. Ecranul noului Galaxy S11 ar putea avea un design impresionant și ar urma să fie curbat și în colțuri. Ar arăta cam așa. De asemenea, compania sud-coreeană lucrează la o modalitate prin care să ascundă camera sub display.

Un viitor Samsung ar putea veni și cu o baterie mai bună decât cele de la Apple. Astfel, Galaxy S11 ar urma să aibă o baterie pe bază de grafen, tehnologie care ar reduce timpul de încărcare la sub 30 de minute și ar îmbunătăți capacitatea totală a bateriei.

Nu e clar dacă toate aceste zvonuri vor deveni realitate. Și, chiar dacă Samsung le va aplica, asta nu garantează că Samsung Galaxy S11 va fi mai bun decât iPhone 12.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.