Campania „Încălzește o casă” iniţiată de #TNL Galaţi

1
348

Președintele Tineretului Național Liberal(TNL) Galați, Pîrvu Sorin Adrian împreună cu membrii acestei organizații, au inițiat o campanie de ajutorare denumită „Incălzește o casă” ce constă în strângerea de donații sau sponsorizări de lemne, care vor fi donate unor familii care se află intr-o situație mai puțin bună.

ÎNCĂLZEȘTE O CASĂ

TNL Galaţi a dat startul campaniei "ÎNCĂLZEȘTE O CASĂ". Vino alături de noi pentru a fi parte din schimbare!#PNL #TNLGalaţi #incalzesteocasa

Posted by TNL Galati on 13 Noiembrie 2017

Cei mai mulți dintre ei sunt singuri, neputincioși și au pensii foarte mici. Cea mai mare parte dintre acești bătrâni sunt în atenția noastră de mai mult timp, iar o parte dintre ei, din păcate, nu mai sunt printre noi. Cea mai mare problemă cu care se confruntă acești bătrâni, iarnă de iarnă, sunt lemnele de foc. Cu ajutorul dvs, în fiecare an, acești bătrâni au primit din partea noastra lemnele de foc necesare.

Va invitam ca de Sarbatori sa experimentam bucuria de a darui, bucuria de a face pe cineva fericit. Oamenii acestia nu au pe nimeni care sa ii ajute, s-ar putea ca noi si dvs sa fim unica lor speranta.

Va invitam sa fiti alaturi de noi din nou la acest sfarsit de an pentru a aduce o raza de speranta in inimile acestor oameni.

Cei care doresc să doneze sau să sponsorizeze această campanie cu lemne,  vă rugam sa contactati reprezentantul acestei campanii, Pîrvu Sorin Adrian (+40.786.036.474)

Campania #Incălzeșteocasă iniţiată de #TNLGalaţi continuă. De această dată ne-am deplasat în comuna Munteni pentru a dona lemne părinților unui nou-născut cu o situație materială precară.
Alătură-te şi tu campaniei ÎNCĂLZEŞTE O CASĂ! #PNL #Galați

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.