Firmware Allview P41 eMagic // oficial rom

0
488

Firmware pentru Allview P41 eMagic

Allview P4 eMagic, stock backup ROM Firmware Lollipop – Iata un nou backup oficial al unui telefon Allview oferit de PCTecuci.Ro

De data asta este vorba de Allview P4 eMagic si acest fisier este un backup oficial si original, nu este modificat si nici rootat, este un backup facut de pe un telefon nou si asta inseamna ca nu veti pierde garantia acestui telefon, insa este posibil sa pierdeti codurile IMEI si astfel nu veti mai putea folosi reteaua de telefonie mobila.

Vestea buna este ca puteti rescrie rapid codurile IMEI, cu sau fara acces root, foarte important este sa aveti codurile IMEI scrise undeva inainte de a va apuca sa rescrieti acest backup ROM pe Allview P4 eMagic. Aveti AICI tutoriale de rescriere IMEI.

In arhiva veti gasi si driver USB pentru Allview P41 eMagic .

Aveti nevoie de un Allview P41 eMagic cu bateria incarcata si driverii instalati corespunzator pe PC.

Tutorial rescriere firmware Allview cu ajutorul SP FLASH TOOLS

Retineti ca veti pierde datele personale de pe telefon (contactele in caz ca sunt salvate in memoria interna, mesajele SMS, muzica, poze, filme, aplicatii, jocuri, etc) este recomandat sa conectati inainte telefonul la PC si sa va salvati datele personale! Pentru rescrierea acestui firmware, NU folositi prelungitoare USB sau dispozitive de tip HUB USB, va sfatuiesc sa conectati direct telefonul la PC prin cablul cu care a venit el.

Dupa rescriere, telefonul va avea sistemul de operare proaspat instalat si va trebui sa va repuneti contul Google si restul datelor, va fi practic un telefon nou la nivel de sistem de operare!

Descarcati firmware Allview P41 eMagic de AICI

Acest firmware a fost testat de PCTecuci.Ro pe un telefon Allview P41 eMagic si merge perfect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.