Install Android 5.0.2 Lollipop pe Galaxy Core Prime SM-G360F

0
601

Samsung a fost destul de ocupat cu trimiterea celei mai recente actualizări software la multe dintre dispozitivele sale eligibile pentru acum câteva luni. Motivul pentru care actualizarea este atât de specială de data aceasta este actualizarea Lollipop.

Android Lollipop este cu siguranta cea mai buna interactiune pe care OS a vazut-o pana acum. Acesta aduce trăsături grele în ceea ce privește aspectul și simțul interfeței cu utilizatorul, precum și noi caracteristici. Actualizându-vă la Lollipop, veți experimenta, de asemenea, aluatul și performanța mai rapidă, o animație netedă și o baterie de rezervă mai bună.

Un lucru remarcabil despre lansarea lui Lollipop de la Samsung a fost, în principal, lansarea noilor și vechilor inițiative emblematice. Cu toate acestea, atunci când vedem un telefon low-end, cum ar fi Samsung Galaxy Core Prime, care primește actualizări importante ale sistemului de operare, împreună cu dispozitivele high-end, se simte bine.

Galaxy Core Prime este mai degrabă un nou telefon lansat în noiembrie 2014, cu Android 4.4.4 KitKat în afara casetei și acum a primit cea mai recentă și cea mai bună versiune de Android. Da, vreau sa spun Android 5.0.2 Lollipop.

Modelul european LTE al modelului Galaxy Core Prime (SM-G360F) a primit noua actualizare pentru o zi. Actualizarea Lollipop a început în Polonia, urmată de Bosnia și Herțegovina. Locuiți în aceste țări, s-ar putea să fi primit deja notificarea OTA.

În cazul în care nu ați primit încă OTA, îl puteți declanșa manual atingând opțiunea Actualizați acum în Setări> Informații> Actualizare software.

Dacă v-ați înrădăcinat Galaxy Core Prime SM-G360F sau ați instalat o recuperare personalizată, s-ar putea să nu obțineți OTA oficial. Cu toate acestea, nu înseamnă că nu veți putea să vă bucurați deloc de Lollipop.

Deoarece fișierele firmware sunt disponibile pentru descărcare, le puteți instala manual folosind Odin. Dacă nu aparțineți Poloniei sau Bosniei și Herțegovinei, puteți descărca firmware-ul Android 5.0.2 de mai jos și o puteți bloca imediat.

Ambele firmware-uri disponibile sunt fără marcă și înseamnă că pot fi instalate pe orice Galaxy Core Prime cu numărul modelului SM-G360F, indiferent de țară și regiune.

Singurul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere înainte de a instala firmware-ul este să vă asigurați că telefonul nu este blocat la un furnizor de rețea.

Download Lollipop Firmware for Core Prime SM-G360F

Poland: G360FXXU1BOD9_G360FOXA1BOD9_XEO.zip  |  Mirror Link

Bosnia si Herzegovina: G360FXXU1BOD9_G360FOXX1BOE2_ERO.zip

Romania: Mirror Link

Cum să instalați:

Pentru a instala firmware-ul Android 5.0.2 Lollipop pe telefonul dvs. Samsung Galaxy Core Prime, vă recomandam să consultați tutorialul oferit de droidviews privind firmware-urile intermitente Samsung pe dispozitivele Galaxy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.