Informații din codul iOS confirmă designul iPhone 8

0
296

Apple este cunoscută pentru strictețea cu care tratează conceperea unui produs nou. De la reguli stricte privind design-ul până la producție apoi distribuție, informațiile care scapă din interior sunt de regulă foarte puține, și rareori confirmate.

De data aceasta informații privind viitorul iPhone sunt confirmate indirect de către companie prin intermediul codului disponibil în iOS 11 pentru HomePod. Un programator pe nume Steven Troughton-Smith a analizat codul disponibil public.

Primul lucru interesant din iOS 10.0.2 găsit de dânsul a fost un icon minimalist care simbolizează foarte bine design-ul cu un ecran care ocolește difuzorul, camera și senzorii din partea de sus. Deci la câte confirmări sunt am putea spune că sigur va arăta ca mai sus telefonul.

O altă informație găsită confirmă că telefonul va integra o componentă de recunoaștere facială care va juca un rol important în utilizarea telefonului. Vor exista și senzori cu infraroșu care ar ajuta la captarea de informații pentru autentificarea facială. Pe lângă asta au fost dezvăluite mesaje pentru cazul în care detectarea facială nu poate funcționa: „Prea aproape de cameră”, „Lumină puternică”, „Prea multe fețe în cadru”.

Există și ceva informații că senzorii infraroșu ar putea fi utilizați pentru generarea de imagini de calitate mai bună.

Un alt lucru sugerat de cod este că partea de jos care la modelele anterioare este neagră și include butonul Home, ar putea fi înlocuită de ecran însă partea de jos să fie utilizată în special pentru butoane pentru controlul diferitelor aplicații native ori aplicații făcute de dezvoltatori externi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.