OFICIAL De la 1 martie 2018, un tarif anual de mentenanță de 6 euro (fara TVA) pentru domeniile de internet .ro

0
316

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – (ICI Bucuresti) anunță introducerea, de la 1 martie 2018, a unui tarif anual de mentenanță de 6 euro (fara TVA) pentru domeniile de internet .ro. ‘Data de expirare a domeniilor se va calcula ținând cont de principiul conform căruia vechea taxa de înregistrare trebuie să acopere minim 5 ani de mentenanță’.

Introducerea unei astfel de taxe a tot fost amânată de mai multe ori, dar acum Ministerul Comunicațiilor a decis că e momentul oportun pentru introducerea ei. ICI București are mai multe motivații cu privire la decizia luată. Toate procedurile și motivațiile, precum și modul de calculare a taxei sunt cuprinse în comunicatul de mai jos.

Iată comunicatul ICI care cuprinde întreaga procedură:

„ICI Bucuresti anunta tranzitia la o noua politica de inregistrare si mentenanta anuala pentru domeniile ‘.ro’.

Ca urmare a consultarilor cu partenerii din data de 18.01.2017, care au avut loc la sediul ICI Bucuresti si pe baza rezultatelor chestionarului ‘Consultari privind principiile de reglementare a domeniilor .ro’ initiat de MCSI la data de 27.05.2017, Consiliul de Administratie al ICI Bucuresti a aprobat in data de 14.07.2017 introducerea serviciului de inregistrare si mentenanta anuala pentru domeniile ‘.ro’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.