Sony ar putea avea cel mai rapid telefon, dar e un motiv pentru care n-o să-ți pese

0
315

Nici nu a început bine 2019, iar numărul zvonurilor legate de terminalele de top ale acestui an s-au întețit. Primul pe listă este Sony Xperia XZ4 care se anunță a fi și surprinzător de rapid.

În ultimele zile, un smartphone Sony necunoscut a început să facă valuri printre clasamentele celor mai populare benchmark-uri. Având în vedere scorurile obținute, se pare că este vorba de Sony Xperia XZ4. Dacă rezultatele nu au fost măsluite în vreun fel și este puțin probabil să se fi întâmplat acest lucru, ar putea fi cel mai rapid telefon al momentului, dacă se lansează oficial în curând.

Când vine vorba de mobile, Sony trece printr-o perioadă foarte dificilă. Vânzările sunt mai slabe ca niciodată, iar japonezii nu au mai ieșit la înaintare cu un gadget revoluționar de mulți ani. Dacă îți cumperi viitorul telefon pornind doar de la performanța brută, Sony Xperia XZ4 ar trebui să fie în topul preferințelor.

În primele zile ale acestui an, un smartphone Sony cu numele de cod I8134 a apărut în clasamentul online al celor de la AnTuTu cu scorul fabulos de 395.000 de puncte. SoC-ul din spatele acestei performanțe a fost un Snapdragon 855 care, deși nu este disponibil în vreun aparat de pe piață, va fi, cel mai probabil, procesorul de mobile al acestui an.

Ca referință, scorul de 395.000 este semnificativ mai mare decât valoare de 350.000 obținută de Apple A12 Bionic sau 270.000 din spatele Huawei Kirin 980.

La mai puțin de 48 de ore după ce au apărut rezultatele testelor pe AnTuTu, Sony I8134 a fost prezent și pe Geegbench. Acolo, s-a bucurat de un scor de 3497 în testul single-core și 12801 la testul multi-core. Din nou, valorile cu pricina suntcu multe peste cele obținute de Apple A12 Bionic, Snapdragon 845 și Huawei Kirin 980.

În privința specificaților, gadgetul se va ascunde în spatele unui panou cu raport de aspect de 21:9 fără crestătură. Va avea trei camere principale și, în mod surprinzător pentru un smartphone în 2019, va include o mufă de căști. Încărcarea rapidă se va face la 46,5W. Cantitatea de memorie RAM preinstalată se pare că va fi de 8GB RAM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.