Apple ar urma să devină prima companie estimată la UN TRILION de dolari în acest an !

0
291

De la finalul anului 2017,când analiștii au înțeles că nici iPhone-urile model 8 și Face ID-ul care confundă gemenii nu ar putea opri fanii companiei Apple să cumpere o groază de telefoane marca lor.

Am auzit teoria legată de valoarea de piață a companiei.Analiștii estimau,la fel ca experții că în acest an compania ar putea ajunge la valoarea de 1 trilion de dolari,iar acum aceștia sunt mai aproape ca oricând de acest prag.

Și asta,în faptul că suntem la doar 21 de ani distanță de când Steve Jobs revenea la companie,pentru a îndrepta-o spre bine. Atunci,compania era în faliment și producea o groază de DOA inutile și device-uri.

Analiștii așteaptă de mult timp ca o companie mare să atingă pragul de 1 trilion de dolari. Apple,Alphabet,Facebook și Amazon toate au avut un 2017 excelent,plin de creșteri ale cotațiilor acțiunilor și valorii.

Dacă în 2018, Apple va evolua ca în 2017,atunci ne putem aștepta că va fi prima companie din lume trilionară.

Gândind strict după prețul acțiunilor, Apple este estimată la o valoare de piață de 870 de miliarde de dolari.

Anul 2017 i- adus o creștere a valorii acțiunilor cu 47%,iar în 2018 este nevoie de doar 15% pentru a îi trece de pragul de 1 trilion.

Experţii în investiţii au prezis că evoluţia Apple va avea loc în acest an şi că acesta nu va fi maximul companiei, existând în continuare loc de creştere.

Ca să vă faceţi o idee de cât de profitabilă e Apple, compania obţine peste 80% din profitul brut al industriei smartphone, în vreme ce alte companii fac profit mic sau merg pe minus la final de an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.