E CONFIRMAT ! CÂND SE VA LANSA SAMSUNG S9?

0
324

Avem astăzi parte de un leak major via @evleaks, acesta oferindu-ne informații despre data la care Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ vor debuta oficial.

   Din partea unui director al unei companii de huse, Evan a aflat că debutul este programat pentru data de 26 februarie în cadrul târgului Mobile World Congress 2018 din Barcelona, adică fix ziua în care show-ul tech își deschide porțile pentru presă.

Galaxy S9Este o dată cam ciudată, asta pentru că în anii trecuți sud-coreenii au avut mereu evenimente programate cu o zi sau chiar două înainte de startul târgului.

Există posibilitatea ca aceste date menționate de @evleaks să fie asociate fusului orar din Coreea de Sud (GMT+9), acolo unde este deja 17 ianuarie dacă vreți un exemplu (fus orar Barcelona GMT+1).


Oricum ar sta situația, este clar că S9 vine la MWC și potrivit informațiilor de aici, precomenzile vor demara chiar în prima zi de primăvară urmând ca livrările să înceapă de la mijlocul lunii martie.

Sunt șanse mari ca prețurile acestor dispozitive să fie mai mari decât cele purtate de S8/S8+ la debut și cel puțin deținătorii actualelor flagship-uri nu vor avea suficiente motive pentru a face ugprade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.