IOS 11 NE VA PERMITE SĂ DEZACTIVĂM FUNCȚIA „POWER MANAGEMENT” CARE DUCE LA ÎNCETINIREA BATERIEI !

1
374

iPhone ne va permite să dezactivăm o funcție încetinitoare de dispozitiv !

Un scandal mărișor s-a „lansat” chiar spre sfârșitul lui 2017,când s-a descoperit că,Apple încetinește cu intenție iPhone-urile cu baterii uzate,pentru a nu se mai ajunge la shutdown-uri din senin sau la alte daune aduse mobilelor.Noua versiune iOS din martie va permite dezactivarea funcției Power Management ce duce la încetinirea gadget-urilor iPhone cu batierie uzată.

Finalul lui 2017 a venit cu un scandal de proporții pentru Apple, firmă ce a fost acuzată de încetinirea cu bună știință a terminalelor iPhone vechi, situație pe care a confirmat-o ulterior.

Compania din Cupertino a spus că face asta pentru a oferi o experiență optimă de funcționare pentru handset-urile ce au baterii uzate la interior – acestea reprezentând și cauza principală pentru care telefoanele se sting din senin sau prezintă alte probleme.

Apple a fost dată în judecată ca urmare a acestei practici după cum vă informam aici și aflam totodată înainte de finalul anului că prețul bateriilor va scădea cu 50 dolari pentru ca înlocuirea celor epuizate să fie mai accesibilă pentru utilizatorii de iPhone.

Totodată, firma condusă de Tim Cook a precizat că este în pregătire un update iOS menit să aducă statistici detaliate ale bateriei și diagnostice pentru rata de uzură.Nu se știa clar când va veni acest update, dar cu ocazia interviului luat de către ABC News lui Tim Cook aflăm și acest detaliu.

Așa cum puteți descoperi din clipul video de mai sus, iOS are programat un update major în martie atunci când vom putea dezactiva funcția Power Management, cea care duce la încetinirea telefoanelor cu baterii uzate.

Acum rămâne de văzut dacă utilizatorii iPhone ce dețin terminale cu baterii uzate vor activa această funcție știind că performanța maximă poate conduce și la opriri din senin ale telefonului.

Cel mai bun lucru de făcut în cazul în care bateria este uzată este să o înlocuiți, mai ales acum când prețul a scăzut la numai 29 dolari pentru o unitate originală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.