Ce semnifică PCTecuci.Ro?

0
798

        În articolul anterior am luat în discuție site-ul pctecuci.ro, anume, când a apărut (20.01.2017), însă, ce nu ați aflat despre acest site este că, acesta a apărut dupa o lungă perioadă de elaborare, având o semnificație aparte.

           Numele PCTecuci.Ro nu a fost ales la întâmplare, pâna a alege acest domeniu am activat cu alte 3, anume ttecuci.com, tecucy.com, playtecuci.ro. Toate aceste domenii au contribuit la apariția oficială a site-ului pctecuci.ro, prin dezvoltarea și îmbunătățirea platformei de știri pe acestea.

Așadar, numele PCTecuci.Ro este alcătuit atât din inițialele fondatorului P.C. (Postolache Cornel), cât și legatura acestuia cu tehnologia, P.C. însemnând Personal Computer, iar Tecuci este orașul natal, fiind situat în județul Galați, România (extensia .ro).

De-a lungul anilor, PCTecuci s-a axat pe mai multe domenii de activitate, pornind de la o platformă de jocuri, până la site de știri, furnizând cel mai bun material pentru toți vizitatorii.

In prezent, acesta oferă doar știri despre tehnologie și analiză pentru o audiență de profesioniști și începători care doresc să învețe despre cele mai recente tendințe digitale, cat si suport tehnic in domeniul IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.