Far Cry 5 – trailer, personaje, data de lansare

0
420

Far Cry 5 a fost anuntat oficial saptamana trecuta. Am facut si noi un anunt scurt imediat dupa ce am vazut comunicatul de presa oficial. Insa atunci nu avea suficiente detalii despre joc. Pe parcurs au fost dezvaluite cateva informatii, un trailer si o parte din  personaje.  Pare ca locuitorii din Montana se apara de cineva cu toate fortele lor.

Actiunea din FC5 are loc in Montana. Daca pana acum am fost invatati cu o poveste liniara, in Far Cry 5 o sa primim ceva nou. Vom intra in rolul mai multor personaje si vom putea juca povestea in multiplayer. Harta este mult mai mare fata de cea din FC3 sau 4, conform unor oficiali, iar personajele cu care vom lua contact in joc vor fi mult mai inteligente. Vor tine minte faptele noastre si vor aplica strategii diferite in functie de actiunile pe care noi le-am facut in joc.

When you hit hard, the enemy’s gonna hit back harder. Far Cry 5’s dynamic AI tracks the effect you’re having in the game, and alters the enemy’s strategy against you. Be prepared: The cult will boost their efforts when you become less of a nuisance and more of a threat.

Intre timp avem si un trailer foarte interesant,  dar si o prezentare scurta a unor personaje. Jocul apare pe 27 februarie 2018 pe PC si console.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.