MediaGalaxy vinde OCHELARI VR la 25 LEI ?

0
498

Da, titlul este adevărat. Nu este vreun clickbait sau vreo minciună aici. MediaGalaxy, mai exact Myria oferă ochelari de realitate virtuală, la uimitorul preț de doar 24,95 lei.

Ochelarii NU sunt din carton,sunt din rășină sintetică. Colac peste pupăză, transportul este și gratuit. Eu am văzut această minunăție în Media Galaxy din Polus Mall la Cluj-Napoca. Inițial, am crezut că sunt doar niște accesorii pentru ochelarii VR, însă nu. Am întrebat și DA, erau ochelari de realitate virtuală, însă nu mai aveau pe stoc, și mi s-a zis să achiziționez de pe internet. Azi,am intrat și am zis să fac un articol să vedeți și voi.
Se pare că MediaGalaxy începe să vândă electronice la preț de chilipir.

Ochelarii se potrivesc cel mai bine cu ecran mai mare, și/sau de 6,1 inch. DA, ochelarii sunt doar 25 de lei. Recenziile sunt foarte bune: 4,5 stars din 5 stars. Sunt ieftini, și buni. Dacă o să achiziționez și eu o pereche, o să fac un articol în care vorbesc despre aceștia! Puteți să achiziționați acești ochelari din orice magazin Media Galaxy dacă sunt în stoc, iar dacă nu, puteți să-i luați de pe internet, apăsând Aici

Una peste alta, eu am fost Cristi, nu uitați să ne apreciați pagina de Facebook și să ne urmăriți pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.