iOS 11.3 a fost lansat : introduce Battery Health tool

0
687

Apple a lansat un update pentru sistemul lor de operare,iOs 11.3,care ocupă 2.18 GB

Probabil, cea mai importantă îmbunătățire adusă de iOS 11.3 este Battery Health tool. Un mic scandal s-a pornit în urmă cu câtva timp, datorită faptului că cei de la Apple încetineau prin update-uri, iPhone-urile mai vechi pentru a păstra aceeași durată de viață a bateriei.
Prin acest tool inculs în update, utilizatorii unui iPhone vor putea să verifice starea bateriei, și dacă e nevoie ca bateria să fie înlocuită sau nu. Opțiunea nou-adusă se găsește la Setări – Baterie și este disponibilă doar de la modelul iPhone 6 în sus.

 

Pe lângă acea unealtă dedicată bateriei, noul update aduce noi animoji-uri pentru iPhone X, mai aduce și ARKit 1.5 pentru realitatea augmentată și Business Chat, disponibilă însă momentan doar în SUA.

Cu ajutorul funcției Business Chat, utilizatorul poate să pornească o conversație cu o companie care are această opțiune activă. Companiile care au această opțiune pot fi găsite pe Safari și Apple Maps ,sau putem folosi motorul de căutare pentru a găsi o firmă dorită – de ex. Ikea să pornească o conversație legată de un produs, livrare, culoare, etc.

Lista cu toate modificările primite poate fi verificată aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.