Smart Launcher 5, o nouă alternativă pentru personalizarea telefoanelor cu sistem Android

0
371

Pregătit în ultimii doi ani, Smart Launcher 5 aduce în plus suport pentru teme şi icon-uri adaptive, un mod de căutare multi-faţetat şi design complet refăcut.

Aflat pe lista celor mai populare soluţii pentru personalizarea telefoanelor cu sistem Android, Smart Launcher 3 primeşte un binevenit upgrade.

Cu design complet refăcut, Smart Launcher 5 promite o mai bună potrivire a elementelor de interfaţă şi introduce suport pentru teme adaptive, care ajustează culorile folosite în funcţie de nuanţa imaginii de fundal setată pentru ecranul principal.

Sistemul Ambient Theme include si icon-uri adaptive, modelate în mod automat pentru obţinerea unui aspect cât mai uniform.

În plus, avem la dispoziţie şi o nouă bară de căutare multifuncţională, utilă la accesarea contactelor din agendă şi pornirea rapidă a aplicaţiilor.

Disponibil şi în versiune gratuită, Smart Launcher 5 foloseşte afişarea de reclame ca metodă de promovare, însă acestea pot fi îndepărtate definitiv dacă optăm pentru achiziţionarea versiunii premium a aplicaţiei, disponibilă pentru instalare în magazinul Google Play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.