Xiaomi a prezentat primul său laptop de gaming

0
313

Continuând tradiția stabilită anul trecut, când cu ocazia lansări al lui Mi Mix 2, cei de la Xiaomi și-au prezentat laptop-ul Mi Notebook Pro, anul acesta odată cu prezentarea lui Mi Mix 2S au prezentat Mi Gaming Laptop.

După nume deja ne putem da seama că este vorba despre un laptop de gaming.

La partea tehnică, laptop-ul nu se deosebește prea tare față de modelele de gaming disponibile deja de la producătorii Acer , Asus , Lenovo sau alții: sunt echipate cu un procesor Kaby Lake i7 7700HQ de la Intel , un GeForce GTX 1060, cu 16 GB memorie RAM, un SSD cu 256 GB și un HDD de 1 TB.

Ambele modele sunt dotate cu : 4 porturi USB 3.0 , două porturi USB tip C,și un port HDI. Partea audio va fi ajutată de tehnologia Dolby Atmos.

Design-ul simplist poate fi ușor încurcat cu un laptop de tip business, decât cu unul de gaming, și este asemănător cu modelul Mi Notebook Pro. Se diferențiază însă printr-o tastatură iluminată RGB cu 5 taste programabile și 4 zone personalizabile.

Laptop-ul se remarcă prin grosimea de doar 20.9 mm și greutatea de doar 2.7 kg. Există și un buton special „Turbo Cooling” care va asigura o ventilație mai puternică.

Ambele variante vor fi disponibile exclusiv în China, începând cu 13 Aprilie la prețurile de 770 euro, respectiv 1150 euro. Sursele noastre nu au confirmat încă dacă vor fi disponibile pentru alte piețe.

Eu am fost Cristi, nu uita să ne apreciezi pagina de Facebook și să ne urmărești pe Instagram.
Am și un canal de YouTube, îl poți accesa aici
În extra-ul de vineri, voi face un videoclip despre acest laptop !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.