Reduceri de Paște, la eMag !

0
489

Deoarece Sărbătorile Pascale se apropie, eMag ne oferă produse cu reduceri măricele. Gigantul a decis să ne onoreze sărbătorile, oferindu-ne telefoane, televizoare, laptopuri , și tot ce se poate cumpăra, cu reduceri mari !

Iată câteva gadget-uri pe care le poți cumpăra REDUSE de la eMag :

LG V30 un telefon ca toate, de la giganții LG. Acum,puteți să-l achiziționați în 2 culori ( Albastru sau Argintiu ),la 2,949 lei, preț redus de la 4,999 lei .Economisești aproximativ 2050 lei

ZTE Blade V8 Mini este un telefon arătos, subțirel, și cu un preț redus ! Poți să-l cumperi la 549 lei ,preț redus de la 1,099 lei .Economisești aproximativ 550 lei,adică jumătate din prețul redus.

Apple iPhone 6 un telefon destul de accesibil în țara noastră. Este un telefon foarte bun, este frumos, iar varianta redusă este la 32GB. Stocurile s-au epuizat pentru cele Aurii și/sau de 128 GB, așa că achiziționează-ți acum un iPhone 6 la 1,699 lei, preț redus de la 2,399 lei.Economisești aproximativ 700 lei.

Am cam încheiat-o cu telefoanele, iar în continuare vom vedea câteva laptopuri pe care le poți achiziționa mult mai ieftin de Paști.

Lenovo YOGA 300 este un laptop „2 în 1”, adică este și laptop, și tabletă. Este un laptop accesibil,și bun în raport preț-calitate. Cumpără-l acum,la 1,199 lei ,preț redus de la 1,749 lei .Economisești aproximativ 550 lei.

Nu vreau să lungim mult acest articol,așa că sărim direct la TOP DEALS. Dintre tot ce v-am prezentat, topul ar arăta așa :

1.LG V30 – Un deal foarte bun raport preț-calitate,asemănător cu S8-ul celor de la Samsung,așa că ai impresia de parcă ai deține un S8.Reducerea este cea mai mare,economisind 2050 lei

2.iPhone 6 – Telefonul celor de la Apple este plăcut,iar acesta a păstrat design-ul clasic Apple.Reducerea este medie,economisind în jur de 700 de lei.

Așa că, LG V30 câștigă . Pe locul 3 nu am putut decide ce device să pun,deoarece între Yoga 300 și  Blade V8 este aceeași reducere,de 550 lei.

Poți accesa site-ul celor de la eMag,apăsând Aici

Eu am fost Cristi de la PCTecuci.ro ,nu uita să ne apreciezi pagina de Facebook,și să ne urmărești pe Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.