LG V30 va fi disponibil și într-o ediție „plus” cu funcții speciale

0
437

Până în prezent,informațiile publicate dădeau de înțeles că telefonul LG V30 va fi disponibil într-o singură variantă,și anume varianta classică.Se pare însă că,s-a dat de înțeles că va apărea și LG V30+,cu funcții mai speciale,dar,care desigur va fi vândut pe piață cu un preț mai mare.Însă nu este sigur că V30+ va fi disponibil și pe piața românească de telefoane.Pe 31 august, LG va avea o conferință în cadrul IFA 2017 ,unde este așteptată prezentarea noului device LG V30 .ETNews susține că alături de acesta va fi prezentat și V30+ ,un model nu foarte diferit ca design,dar care va beneficia de plusuri la hardware.În timp ce chipset-ul,display-ul,și capacitățile foto ar fi similare,modelul LG V30+ ar beneficia de încărcare wireless și de un amplificator audio mai performant.

 

Prețul însă va fi vizibil mai mare în cazul lui V30 Plus . Doritorii device-ului de top,vor trebui să scoată din buzunar 875 dolari în timp ce clasicul V30 ar costa în jurul sumei de 700 dolari.Un alt plus pentru varianta superioară este capacitatea internă. V30 integrează 64 GB,în timp ce V30 Plus ar putea fi echipat cu modulul de 120 GB memorie flash.

Detaliile complete despre  LG V30 și LG V30 + vor fi aflate la sfârșitul lunii,după conferința care va avea loc în Berlin. Data de lansare zvonită este 15 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.