Informati si poze cu noul BMW X2

0
433

Gama de modele a producatorului german de automobile BMW se va imbogati din aceasta toamna, cu un nou model, atunci cand va fi organizat Salonul International de la Frankfurt 2017, cu un nou membru.

Adio, filme si fotografii spion: BMW a publicat in urma cu numai cateva momente primele imagini oficiale ale noului automobil, BMW X2, automobil anticipat de compania bavareza cu ajutorul unui concept lansat in toamna anului trecut.Nu exista insa niciun motiv care sa fie real, de bucurie pentru fanii companiei BMW, oficialii producatorului de automobile bavarez de automobile alegand sa scoata pe strazi, pentru sedinta foto anterior mentionata, un exemplar BMW X2 camuflat la exterior.BMW X2 - Primele poze

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, cei de la BMW au ales sa nu dezvaluie si secretele tehnice ale noului X2, drept pentru care ne vom indrepta atentia catre ultimele zvonuri cu privire la modelul producatorului de automobile bavarez.

Zvonuri care, dupa cum am tot precizat in ultima perioada de timp, anunta o platforma cu tractiune fata imprumutata de la actualul X1 si o gama de motorizari cu maximum patru cilindri, asemeni aceluiasi model, X1.

Livrarea valorilor maxime catre roti se va face – in functie de versiune, prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte sau al unei transmisii automate cu opt trepte de viteza, in timp ce un sistem 4×4 va fi oferit optional.

Mai multe informatii oficiale cu privire la varianta de serie a conceptului BMW X2 vom afla cel mai probabil in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto programat sa se desfasoare la Paris intre 14 si 24 septembrie.

Tot atunci vom avea ocazia de a descoperi inclusiv ce au mai pastrat designerii BMW din liniile si formele conceptului X2, dar si cum au ales oamenii producatorului bavarez de automobile sa creioneze interiorul noului model.

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

BMW X2 - Primele poze

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.