Samsung neagă zvonurile că va intra în auto biz

0
509

Pe 21 august, Samsung a declarat că nu intenționează să intre în afacerea auto, răspunzând zvonurilor de pe piață că gigantul tehnic ar putea încerca să-și construiască propriile vehicule.

Într-un anunț făcut angajaților, Samsung a declarat că nu are niciun plan de a produce autoturisme electrice sau de autoturisme și nici nu încearcă să achiziționeze companii afiliate.

Compania coreeană a declarat că va încerca să-și extindă prezența în produse legate de automobile, centrate pe semiconductori. 

La începutul acestei luni, Samsung a anunțat planul de a lansa o investiție de 180 de miliarde de dolari (161 miliarde USD), ceea ce a dus la speculații că unii bani ar putea fi alocați pentru a începe o nouă afacere auto. 

Samsung a declarat că zvonurile sunt „complet separate de fapte”, pretinzând că compania se va concentra pe tehnologiile cu chip, display și auto-conducere. 

„Samsung are principalii producători de automobile ca clienți, mesajul fiind emis pentru a preveni orice impact negativ asupra vânzărilor de cipuri”, a afirmat un expert din industrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.