Top 5 cele mai bune masini SH sub 3000 de euro.

0
727

5. Audi A4 B6

Aceasta masina este o masina foarte buna care si-a dovedit fiabilitatea in timp. Masina are un design foarte reusit, iar un exemplar ca in poza il putem gasii la mai putin de 3000E cu motorizarea 1.9 TDI, care consuma putin si e usor de intretinut.

4. BMW Seria 3 E46

O masina exceptionala care si-a dovedit si ea fiabilitatea in acestii ani. Masina are un design frumos, si modelul facelift are un design destul de modern. Un exemplar dotat bine il putem gasii la 3000E, cu motorizare 2.0D de 150 de CP, un motor extrem de fiabil care si-a dovedit fiabilitatea in timp, iar piesele le gasim oriunde destul de ieftin si consuma destul de putin daca e modelul diesel. Recomand sa ocoliti motorizarea 2.0D de 136 de Cp, deoarece are probleme multe.

3. VW Passat B5.5

Cred ca toti stim de celebrul VW Passat B5.5. Aceasta masina este extrem de fiabila, care are un design modern, foarte confortabila la drumuri lungi si piese care le gasim oriunde foarte ieftin. La 3000E putem gasii un exemplar destul de bine dotat, cu nemuritorul motor 1.9 TDI, cu noroc puteti gasii unul cu sistemul de tractiune integrala 4Motion.

2. Opel Astra H

O masina foarte fiabila, care consuma putin, extrem de ieftina de intretinut si foarte fiabila. Masina este foarte sigura, are un design modern si materiale de calitate la interior. La 3000E putem gasii un exemplar un 1.9CDTI, foarte bine intretinut

1. VW Golf 5

Aceasta masina este o masina foarte fiabila, care consuma putin, e spatioasa si inca arata modern in zilele noastre. Piesele sunt foarte ieftine si le gasim oriunde. La 3000E putem gasii un exemplar 1.9 TDI bine ingrijit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.