Orange a lansat aplicația 4G MegaHunt, prin care utilizatorii primesc internet și vouchere

0
284

Compania Orange a lansat o aplicație pentru abonații săi și pentru utilizatorii de cartele preplătite, prin care pot fi ”vânate” mai multe beneficii: până la 20 GB net cadou sau vouchere în valoare de 10 euro.

Aplicația se numește 4G MegaHunt și este disponibilă gratuit în Google Play și App Storeîn perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018.

Prin această aplicație, fiecare utilizator va putea primi în perioada 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018, atunci când accesează aplicația și capturează beneficiul afișat pe ecran, următoarele tipuri de beneficii, în funcție de parcursul său în aplicație:

-► bonusuri de net de 1GB sau 2GB, în funcție de valoarea premiului vânat de către utilizator în aplicație (un utilizator poate primi bonusul de net aferent unui punct de pe harta cu premii doar de 2 ori pe durata campaniei: 1 dată în primele 4 săptămâni, în perioada 19 septembrie 2018 – 12 octombrie 2018, și 1 dată în ultimele 4 săptămâni de campanie, 13 octombrie 2018 – 09 noiembrie 2018). Pentru mai multe bonusuri de net utilizatorul trebuie să vâneze mai multe puncte de pe harta cu premii.

Un utilizator poate acumula maxim 20GB bonus de internet din vânătoarea de premii în toată perioada campaniei, 19 septembrie 2018 – 09 noiembrie 2018.

-► 1 voucher în valoare de 10 euro (un utilizator poate primi 1 singur voucher pe toată durata campaniei)

Un utilizator va vedea pe harta din aplicație toate punctele pe o rază de 5 km în jurul locației sale și va află ce premiu se află pe punctul de pe harta doar atunci când utilizatorul se află pe o rază de 100 metri în jurul acestuia.

Toate bonusurile de net se vor activa în maxim 24 de ore și utilizatorul va fi informat prin SMS.

Valabilitatea bonusurilor este de 1 lună de facturare pentru abonați și 30 de zile pentru clienții PrePay. Valabilitatea se calculează de la ultima alocare.

Pentru a putea utiliza bonusul de internet oferit în aplicația 4G MegaHunt clienții PrePay trebuie să aibă activă opțiune de minim 5 euro credit. Data limită până la care poate fi folosit este 30 noiembrie 2018, inclusiv.

Mai multe detalii despre această campanie puteți citi aici.

Orange România a primit distincția de cea mai rapidă rețea mobilă în cadrul Ookla Speedtest Awards, în urma testelor de viteză efectuate de utilizatori pe telefoanele mobile proprii în prima jumătate a anului 2018 folosind aplicația de evaluare Speedtest.

Cu un punctaj de 36.96 și viteze medii de transfer de 41.09 Mbps pentru download și 15.78 Mbps pentru upload, Orange a fost certificată rețeaua mobilă cu cele mai bune viteze de navigare pe internet din România pe dispozitivele mobile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.