PDFelement 6 te ajuta se elimini formularele clasice (P)

1
611

Cu toate ca traim intr-o lume a tehnologiei, inca sunt numeroase firme sau companii care isi bazeaza activitatea (fie ca e vorba de formular de aplicare, chestionare sau studii de piata) pe formulare clasice, neinteractive. De obicei aceste formulare sunt create folosind Excel sau Word si sunt greu de completat si deloc dinamice. In acest articol vom vorbi despre PDFelement 6 Professional, o solutie care-ti poate formularele statice si simple facute cu Office intr-un PDF dinamic.

Cel mai bun editor PDF pentru Windows si Mac, tool-uri pentru bune formulare

PDFelement 6 Professional este un convertor de formulare si date combinat cu o suita intuitiva de instrumente PDF ce costa de doua ori mai putin decat abonamentul pe 2 ani la Acrobat DC.

Cu PDFelement poti crea PDF-uri dintr-o multime de tipuri de fisiere. Permite conversia din fisiere PDF in fisiere Word, Excel si PowerPoint si protejeaza fisierele PDF cu parola. In plus, interfata de editare si designul au fost recent upgradate. O interfata prietenoasa inspirata de Office 2016, curata si cu iconite clare ale elementelor de editat. Poti converti aproape orice document pentru a il edita ca un fisier Word, cu putin risc de a pierde formatul si fontul.

Pentru care au nevoie de ajutor, PDFelement vine si cu un costumer resource center gratuit ce include tutoriale video, un scurt  dar si lung ghid de ajutor, un forum al comunitatii si nenumarate How To si FAQ’s.

Cu siguranta cireasa de pe tort al programului PDFelement 6 sunt tool-urile pentru formulare. Aceste feature-uri imbunatatesc foarte mult crearea de formulare si colectarea datelor. Functia pentru recunoastere permite utilizatorului sa converteasca rapid formularele vechi in formulare PDF interactive, completabile la fel ca cele utilizate de agentiile de studii de piata.

CREATI CU USURINTE FORMULARE PDF COMPLETABILE DIN FISIERELE OFFICE: PASUL 1

In primul rand va trebui sa incarcati o copie necompletata al fisierului vostru EXCEL sau Word in PDFelement. O data ce ati facut acest lucru, dati click pe fila cu formular si mai apoi pe pictograma sub formularul de recunoastere in bara de instrumente.

Caracteristica de recunoastere isi face, in principiu, singura treaba pentru tine. Acesta identifica campurile de formular din documentul importat printr-un simplu proces de ,,nume/cartografie,, similar cu cel utilizat in API-uri de documente de metadate. Campurile pe baza de text, campurile de formular completabile si checkbox-urile sunt identificate si etichetate in mod automat, transformand formularele statice in unele interactive.

PASUL 2:PERSONALIZATI-VA PDF-URILE SI ADAUGATI ELEMENTE INTERACTIVE

Formularul pentru recunoasterea  nu este perfect. In functie de complexitatea formularului, PDFelement s-ar putea sa nu recunoasca unele campuri sau sa creeze campuri ce nu ar trebui sa existe. Este posibil sa aveti un pic de lucru pentru a repara acest lucru. Din fericire, interfata user-friendly a lui PDFelement face corectia simpla. Adaugati cu usurinta sau eliminati campuri, introduceti elemente de formulare personalizate, cum ar fi butoane radio si checboxuri utilizand pictogramele clar definite pe bara de instrument. De obicei, conversia formularelor dureaza cateva minute.

CONCLUZIE

Nu mai este nevoie sa deveniti un expert Excel sau dezvoltator Javascript pentru a obtine cele mai bune rezultate ale formularelor digitale. Recunoasterea formularelor cu ajutorul PDFelement 6 Professional va permite sa va transformati formularele statice vechi in unele interactive. Puteti instala o versiune de incercare pentru Windows sau Mac sa vedeti cum PDFelement poate spori ratele de raspuns si cum poate reduce timpul de introducerea datelor.

1 COMENTARIU

  1. Ottimo sito che hai qui, ma ero curioso di sapere se conoscessi qualche forum
    che trattano gli stessi argomenti discussi qui? Mi piacerebbe davvero far parte di una comunità in cui posso ricevere suggerimenti da altre persone esperte che condividono
    lo stesso interesse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.