VIDEO și FOTO: Noul Dacia Duster

0
419

Mai avem o lună de așteptat până la Salonul Auto de la Frankfurt, evenimentul la care dacia va lansa noua generație Duster.

Numărătoarea inversă până la lansarea noii generații Dacia Duster a început, iar la Salonul Auto de la Frankfurt, care-și va deschide porțile pentru jurnaliști în 12 septembrie, SUV-ul produs de marca de la Mioveni se va prezenta pentru prima dată în fața presei și a publicului. Până atunci, inginerii Dacia testează în continuare mașinile-prototip pe șosele, sub camuflaj serios. Fotografiile și clipurile care ajung pe adresa redacției pot deveni astfel subiect de știre.

Deși camuflate, cele două prototipuri ne oferă deja câteva detalii despre modificările stilistice pe care le vor oferi Duster. De exemplu, observăm o grilă frontală pe care nu lipsește motivul deja prezent în gama Dacia și blocuri optice ceva mai lungi spre părțile laterale despre care rămâne de văzut dacă sunt sau nu inspirate din liniile gamei Logan-Sandero.

Nu trebuie să vă așteptați însă la modificări radicale de proporții, pentru că noul Duster are în mare același profil și probabil că dimensiunile vor fi modificate insesizabil. De altfel, cele mai multe „plângeri” în ceea ce privește interiorul, deci este de la sine înțeles că designerii și inginerii mărcii Dacia s-au concentrat pe zonele pe care încă nu le putem vedea.

PCTecuci vă va oferi mai multe informații despre noua generație Dacia Duster spre finalul acestei luni, pe măsură ce acestea vor putea fi publicate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.